Růžičková kapusta na čínský způsob
Ingredience
Cibulka jarní |
2 ks |
Kapusta růžičková |
450 g |
Koření pěti vůní |
1 kávová lžička |
Olej sezamový |
1 kávová lžička |
Omáčka sójová |
1 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kapustičku zbavíme ovadlých lístků a nakrájíme na nudličky.Můžeme ji také nakrouhat v mixéru.
- Jarní cibulku nakrájíme a spolu s kapustičkou dáme na rozehřátý olej na pánev osmahnout-asi 2 minuty.Nesmí mít nahnědlý odstín.Přidáme prášek z pěti druhů čínského koření a sójovou omáčku,promícháme a restujeme dokud zelenine nezměkne - asi 3 minuty.Můžeme podávat.