Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem

Ingredience


Bresaola - Sušená hovězí šunka 120 g
Hroznové víno 135 g
Olej olivový 2 kávová lžička
Paprika žlutá 150 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Sýr Parmezán 60 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Papriku omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka, opláchneme a nakrájíme na kousky.
  2. Bresaolu nakrájíme na tenké proužky, hroznové víno omyjeme a kuličky rozkrojíme na dílky.
  3. Z parmazánu nastrouháme pomocí škrabky hoblinky.
  4. Vše vložíme do mísy, ochutíme solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme v malých miskách v množství cca 2 lžíce na osobou.