Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem
Ingredience
Bresaola - Sušená hovězí šunka |
120 g |
Hroznové víno |
135 g |
Olej olivový |
2 kávová lžička |
Paprika žlutá |
150 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Parmezán |
60 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Papriku omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka, opláchneme a nakrájíme na kousky.
- Bresaolu nakrájíme na tenké proužky, hroznové víno omyjeme a kuličky rozkrojíme na dílky.
- Z parmazánu nastrouháme pomocí škrabky hoblinky.
- Vše vložíme do mísy, ochutíme solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme v malých miskách v množství cca 2 lžíce na osobou.