Pestrá pánev
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Fazole bílé sterilované |
800 g |
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Párky jemné |
200 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 kávová lžička |
Zakysaná smetana |
200 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Párky nakrájíme našikmo, cibuli nasekáme na kolečka a obojí opékáme na pánvi na rozehřátém oleji asi 5 minut.
- Fazole scedíme, propláchneme je studenou vodou a necháme okapat. Přidáme je na pánev k párkům a dusíme, občas zamícháme. Vmícháme kysanou smetanu, promícháme a ještě chvíli povaříme.
- Směs posypeme sekanou petrželkou a podáváme s černým chlebem.