Pestrá pánev

Ingredience


Cibule 1 ks
Fazole bílé sterilované 800 g
Olej stolní 2 polévková lžíce
Párky jemné 200 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel - nať 1 polévková lžíce
Sůl 1 kávová lžička
Zakysaná smetana 200 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Párky nakrájíme našikmo, cibuli nasekáme na kolečka a obojí opékáme na pánvi na rozehřátém oleji asi 5 minut.
  2. Fazole scedíme, propláchneme je studenou vodou a necháme okapat. Přidáme je na pánev k párkům a dusíme, občas zamícháme. Vmícháme kysanou smetanu, promícháme a ještě chvíli povaříme.
  3. Směs posypeme sekanou petrželkou a podáváme s černým chlebem.