Cuketový bramborák

Cuketový bramborák - obrázek

Ingredience


Brambory 400 g
Česnek 5 stroužek
Cuketa 500 g
Kmín drcený 0.5 kávová lžička
Majoránka 1 kávová lžička
Mouka pšeničná hladká T 650 100 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Salám jemný 100 g
Sůl 1 špetka
Tuk 100 g
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Oloupané brambory a cukety nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme.
  2. Potom přidáme rozšlehaná vejce, jemně nakrájený salám, utřený česnek a koření. Tekuté těsto osolíme a opepříme.
  3. Na rozpáleném tuku tvoříme pomocí naběračky placičky a pečeme je po obou stranách.