Garnáti s omáčkou salsa fresca

Ingredience


Garnát obecný 375 g
Koriandr čerstvý 2 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Tabasco 1 špetka
Tortilla chips 150 g
Zakysaná smetana 2 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Pánev postavíme na venkovní gril nad žhavé uhlíky. Jakmile se zahřeje, dáme do ní salsu a zahříváme, až začne omáčka bublat. Přidáme uvařené a vyloupané garnáty, cca 1min orestujeme a odstavíme.
  2. Do omáčky vmícháme nasekaný koriandr, smetanu, ochutíme solí, pepřem, tabascem a přidáme hrst tortillových chipsů.
  3. Garnáty podáváme teplé, se zbylými chipsy a zakysanou smetanou k namáčení.