Vepřové kotlety s křenem
Ingredience
Křen |
0.5 ks |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
5 g |
Olej stolní |
60 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Vepřové kotlety |
4 ks |
Worcester (worcesterská omáčka) |
1 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Omyté kotlety naklepeme, okraje nařízneme a maso osolíme a opepříme. Vložíme je do rozehřátého oleje na pánev a opékáme po obou stranách.
- Přek koncem pečení zakapeme kotlety worcesterem. Měkké maso vyjmeme, posypeme nastrouhaným křenem a obložíme čerstvou zeleninou.
- Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.