Filé na zelenině
Ingredience
Celer bulvový |
20 g |
Citrony |
0.5 ks |
Filé z aljašské tresky |
300 g |
Máslo čerstvé |
10 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
10 g |
Mrkev kořen |
40 g |
Petržel kořen |
20 g |
Rajčata |
100 g |
Smetana 12% (konzumní) |
60 g |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky a podusíme. Přidáme osolené filé a společně dusíme. Nakonec přidáme na plátky nakrájená rajčata.
- Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně a povaříme. Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.