Nepečené trubičky
Ingredience
Bonbóny Arašídky v cukru |
30 dkg |
Kakao - prášek |
3 polévková lžíce |
Piškoty dětské kulaté |
500 g |
Poleva čokoládová |
100 g |
Šlehačka Pařížská |
250 ml |
Vaječný bílek slepičí |
3 ks |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Piškoty a bonbóny umeleme a pak smícháme s kakaem, vejci a bílky.
- Těsto důkladně propracujeme a vyválíme na plát asi 2 mm silný. Aby se nám těsto nelepilo, použijeme moučkový cukr.
- Plát rozkrájíme na obdélníčky, které namotáváme hladce na formičky. Na formičkách necháme sušit 24 hodin.
- Hotové potřeme čokoládovou polevou a plníme pařížskou šlehačkou.
- Povrch můžeme přizdobit proužky bílé čokolády nebo arašídkami.