Nepečené trubičky

Ingredience


Bonbóny Arašídky v cukru 30 dkg
Kakao - prášek 3 polévková lžíce
Piškoty dětské kulaté 500 g
Poleva čokoládová 100 g
Šlehačka Pařížská 250 ml
Vaječný bílek slepičí 3 ks
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Piškoty a bonbóny umeleme a pak smícháme s kakaem, vejci a bílky.
  2. Těsto důkladně propracujeme a vyválíme na plát asi 2 mm silný. Aby se nám těsto nelepilo, použijeme moučkový cukr.
  3. Plát rozkrájíme na obdélníčky, které namotáváme hladce na formičky. Na formičkách necháme sušit 24 hodin.
  4. Hotové potřeme čokoládovou polevou a plníme pařížskou šlehačkou.
  5. Povrch můžeme přizdobit proužky bílé čokolády nebo arašídkami.