Filé po cikánsku

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cibule 20 g
Citrony 1 ks
Filé z aljašské tresky 300 g
Nové koření celé 4 ks
Okurky nakládané 20 g
Olej stolní 20 g
Paprikové lusky čerstvé 60 g
Pepř černý celý 4 ks
Rajčata 100 g
Sůl 0.5 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme nakrájené papriky, rajčata, okurky a koření. Necháme osmahnout.
  2. Potom přidáme omyté, osolené a opepřené porce filé, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  3. Nakonec vyjmeme koření, pokrm dosolíme a zakapeme citronovou šťávou.