Filé po cikánsku
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Cibule |
20 g |
Citrony |
1 ks |
Filé z aljašské tresky |
300 g |
Nové koření celé |
4 ks |
Okurky nakládané |
20 g |
Olej stolní |
20 g |
Paprikové lusky čerstvé |
60 g |
Pepř černý celý |
4 ks |
Rajčata |
100 g |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme nakrájené papriky, rajčata, okurky a koření. Necháme osmahnout.
- Potom přidáme omyté, osolené a opepřené porce filé, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- Nakonec vyjmeme koření, pokrm dosolíme a zakapeme citronovou šťávou.