Čabachi
Ingredience
Brambory |
100 g |
Cibule |
40 g |
Fazolky ve slaném nálevu - sterilované |
100 g |
Olej stolní |
10 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
100 g |
Skopové maso přední |
200 g |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 60 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na oleji s nakrájenou cibulí. Podlijeme vývarem a dusíme.
- Když je maso částečně měkké, přidáme postupně na kostky nakrájené brambory, fazolky a rajčata. Vše udusíme doměkka.
- Při podávání posypeme pokrm nakrájenou cibulovou natí.