Husí prsa bejlík na zázvoru

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Cibule 2 ks
Husí prsa 1 ks
Husí sádlo 1 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650 1 kávová lžička
Sůl 1 ks
Zázvor mletý 0.5 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Zázvor, česnek a sůl utřeme. Do masa uděláme špičatým nožem otvory, do kterých dáme trochu směsi. Zbylou směsí potřeme povrch masa.
  2. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, vložím na ni připravená prsa a necháme je dusit do měkka za mírného podlévání.
  3. Šťávu zaprášíme hladkou moukou a prsa dopečeme již odkrytá.
  4. Jako přílohy podáváme jemné knedlíky, rýži nebo saláty.