Kuřecí teriyaki s pomerančem

Ingredience


Cukr krupice 1 kávová lžička
Hořčice 1 polévková lžíce
Kuřecí prsa 450 g
Pomeranče 1 ks
Řeřicha 1 hrst
Sherry brandy 1 polévková lžíce
Sójová omáčka 2 polévková lžíce
Víno rýžové čínské 1.5 polévková lžíce
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do marinády, kterou připravíme smícháním všech přísad dáme kuřecí prsa nakrájená na dlouhé tenké plátky. Necháme marinovat asi patnáct minut. Dáme osmahnout asi na pět minut na pánev-dokud maso nezměkne.
  2. Na talíři ozdobíme plátky pomeranče.
  3. Podáváme s hořčicí a řeřichou nebo s vařenou rýží.