Kuřecí teriyaki s pomerančem
Ingredience
Cukr krupice |
1 kávová lžička |
Hořčice |
1 polévková lžíce |
Kuřecí prsa |
450 g |
Pomeranče |
1 ks |
Řeřicha |
1 hrst |
Sherry brandy |
1 polévková lžíce |
Sójová omáčka |
2 polévková lžíce |
Víno rýžové čínské |
1.5 polévková lžíce |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 5 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Do marinády, kterou připravíme smícháním všech přísad dáme kuřecí prsa nakrájená na dlouhé tenké plátky. Necháme marinovat asi patnáct minut. Dáme osmahnout asi na pět minut na pánev-dokud maso nezměkne.
- Na talíři ozdobíme plátky pomeranče.
- Podáváme s hořčicí a řeřichou nebo s vařenou rýží.