Vepřové kotlety se zelenou paprikou

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Kečup 1 polévková lžíce
Olej stolní 3 polévková lžíce
Paprika zelená 3 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Vepřové kotlety 4 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kotlety naklepeme, u kosti a na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Přendáme na nahřáté talíře.
  2. Ve výpeku osmahneme cibuli nakrájenou najemno, přidáme na proužky nakrájené, očištěné papriky, česnek, kečup, sůl, podlijeme a dusíme doměkka.
  3. Dochutíme kořením, nalijeme na kotlety a podáváme s opékanými brambory.