Nádivka masitá
Ingredience
Citronová kůra |
1 špetka |
Játra krůtí |
1 ks |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Pepř černý celý |
1 špetka |
Sardelové řezy |
4 ks |
Slanina vepřová |
50 g |
Strouhanka |
5 polévková lžíce |
Telecí plec |
300 g |
Vejce slepičí |
3 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Očištěné maso nakrájíme, umeleme, játra rozsekáme na drobno, slaninu rozkrájíme na kostičky.
- Vykostěné sardele usekáme a utřeme s máslem a žloutky. Pro lehčí tření přidáme 1,5 lžíce strouhané housky. Přidáme namleté maso, játra, slaninu a okořeníme. Na závěr lehce vmícháme tuhý sníh a strouhanou žemli.