Vepřový guláš v alobalu
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Olej stolní |
2 polévková lžíce |
Paprika mletá sladká |
1 špetka |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Protlak rajčatový |
1 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Vepřové maso libové |
500 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, posypeme pepřem a paprikou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, protlak, zakapeme olejem a dobře vše promícháme.
- Směs rozdělíme na čtyři porce a každou zabalíme do alobalu. Balíčky dáme na plech nebo na mřížku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.
- Hotový pokrm podáváme s opékanými brambory nebo chlebem.