Vepřový guláš v alobalu

Ingredience


Cibule 1 ks
Olej stolní 2 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 špetka
Pepř černý mletý 1 špetka
Protlak rajčatový 1 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Vepřové maso libové 500 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, posypeme pepřem a paprikou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, protlak, zakapeme olejem a dobře vše promícháme.
  2. Směs rozdělíme na čtyři porce a každou zabalíme do alobalu. Balíčky dáme na plech nebo na mřížku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.
  3. Hotový pokrm podáváme s opékanými brambory nebo chlebem.