Ryba marinovaná pečená
Ingredience
Bobkový list |
1 ks |
Máslo čerstvé |
1 ks |
Mléko polotučné |
1 ks |
Ocet vinný |
2 polévková lžíce |
Olej stolní |
125 ml |
Pepř černý mletý |
1 ks |
Strouhanka |
1 ks |
Sůl |
1 ks |
Treska aljašská |
750 g |
Víno bílé |
1 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 45 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Z ryby sloupneme kůži, vložíme ji do marinády připravené z oleje, octa a koření na 3 hodiny. Následně rybu vyjmeme, necháme ji okapat a obalíme v prosáté strouhané housce.
- Rybu pečeme v pekáčku, poléváme máslem a podlijeme trochou mléka nebo bílého vína.