Sýrový předkrm s rybou
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Citronová šťáva |
1 kávová lžička |
Jogurt bílý |
200 g |
Majolka |
200 g |
Okurky nakládané |
3 ks |
Paprikové lusky čerstvé |
1 ks |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Rajčata |
2 ks |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Eidam cihla 40% |
200 g |
Tuňák v oleji |
150 g |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Majolku smícháme s jogurtem, cibuli nakrájíme velmi najemno, zeleninu nakrájíme na nudličky, vejce na kostičky, sýr nastrouháme nahrubo a rybu rozdělíme vidličkou na kousky.
- Vše smícháme, dochutíme solí, pepřem nebo citronem - podle potřeby a posypeme petrželkou.