Grilujeme sýry
Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
0 0

Grilujeme sýry

Obrázek

Jestliže očekáváte na grilovací párty nějaké vegetariány, určitě zvažte nákup alespoň jednoho z druhů sýrů vhodných k tepelné úpravě. A uvidíte, že si ho s chutí dají i někteří masožravci.

Jistě pro vás není žádnou novinkou, že existuje obrovské množství různých druhů sýra. Máme tu sýry čerstvé i tvrdé, zrající i nezrající, pařené nebo plísňové. Každý z nich se hodí na něco jiného, jelikož má jiné chuťové i fyzikální vlastnosti. Tak třeba eidam se při vyšších teplotách roztéká, což je skvělé, když ho obalíme ve strouhance a usmažíme, avšak na grilu tato jeho vlastnost rozhodně žádaná není.

 

Komentáře

Přidat komentář
Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail


Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz

Souhlasím a jsem seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů.
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist