Snídaně do postele
Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
0 0

Snídaně do postele


Obrázek

Unsplash.com


Užijte si víkendové lenošení a inspirujte se tipy na snídaňové menu do postele, kterépřipravíte do 15 minut.

Snídaně do postele je přepych, který by siměl jednou za čas dopřát každý. A protože jídlo v postelije důležité si v první řadě užít, míra jeho pracnosti a časové náročnosti by měla být minimální. Připravili jsme proto pro vás inspiraci na snídaněnaslano i nasladko, které vám v kuchyni zaberou sotva čtvrthodinku.

 

Vejce do skla

Vejce do skla jsou geniálnějednoduché jídlo, které máte hotové za pár minut, ale na servírovacím tácu vypadá báječně. Na jednu porci počítejte sedvěma vejci a do vody, ve které je budete vařit, nezapomeňte přidat pár kapek octa, aby nepopraskala. Na závěr je můžete ozdobit pažitkou, jarní cibulkou nebo nastrouhaným parmazánem. Špetku barev dodáte snídani na plátky nakrájenými ředkvičkami, příchuť luxusu zase kousky uzeného lososa či kaviárem. Servírujte je v malé sklence a s dokřupava opečenými toasty.

 

Vaflekynuté přes noc

Příprava klasických belgických vaflí obvykle zabere trochu času, těsto totiž potřebuje kynout alespoň 30 minut při pokojové teplotě. Můžete si to ale usnadnit takzvaným studeným kynutím. Ingredience na vaflové těsto, které kyne v lednici, jsou stejné, liší se však postup přípravy. Všechny suroviny smíchejtev míse najednou, přikryjte ji potravinovou fólií a těsto pak nechte v lednici kynout přes noc. Ráno ho jen nalijte do vaflovače a za pár minut máte královskou snídani do postelehotovou. Vafle servírujte s čerstvým ovocem, šlehačkou a čokoládovou polevou. Zkrátka tak, jak je máte nejraději.

 

K tomu, abyste si snídani v peřinách vychutnali v pohodlí, se neobejdete bez snídaňového podnosu nebo malého stolku, který přistavíte k boku postele. Že vám takový kousek v ložnici chybí? Na Expedo.cz či Expedo.sk si můžete vybrat praktický stolek pomocí šikovného filtru, do kterého zadáte jeho maximální rozměr. Pak už jen vybíráte z široké nabídky stylů a barev.

 

Komentáře

Přidat komentář
Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail


Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz

Souhlasím a jsem seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů.
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist