Krocan - ostatní

Krocaní maso je velmi chutné a zdravé - má velmi mnoho bílkovin ve svalovině a málo tuku. Maso krocana je tepelně upravené poměrně rychle a velmi dobře přijímá chuť koření. V kuchyni se nejčastěji připravuje pečený krocan nebo krocan na víně, je ale mnoho dalších receptů, podle kterých si můžete krocana připravit. Konečnou chutí budete určitě příjemně překvapeni. 

Seřadit
Nalezeno 6 receptů
Zobrazení

Uvaříme maso, přidáme bobkový list, pepř, sůl, nové koření a cibuli. Přecedíme vývar do předem orestované zeleniny a povaříme. Dochutíme vegetou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 70 min

Nakrájíme na nudličky krůtí maso. Smícháme v misce olej, bylinkovou sůl, pepř, česnek na plátky a nasekanou bazalku. Přidáme do směsi kousky...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 70 min

Omytá a očištěná krocaní stehna osolíme, opečeme na másle, vyjmeme. Do tuku od pečení nasypeme jemně nakrájenou cibuli a osmahneme ji do zlatova....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 110 min

Krocaní stehna očistíme, omyjeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpustíme máslo a když je rozpálené, vložíme na máslo stehna a ze všech stran je...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 110 min

Krocana očistíme, umyjeme, položíme na pekáč a prošpikujeme ho s 50 g slaniny a nakrájeným česnekem. Na pánvičce do rozpáleného sádla přidáme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 120 min

Z krůtích stehen stáhneme kůží, nakrájíme na tenké plátky. Opečeme je v pánvi na rozehřátém oleji. Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist