Krocan - ostatní
Krocaní maso je velmi chutné a zdravé - má velmi mnoho bílkovin ve svalovině a málo tuku. Maso krocana je tepelně upravené poměrně rychle a velmi dobře přijímá chuť koření. V kuchyni se nejčastěji připravuje pečený krocan nebo krocan na víně, je ale mnoho dalších receptů, podle kterých si můžete krocana připravit. Konečnou chutí budete určitě příjemně překvapeni.
Uvaříme maso, přidáme bobkový list, pepř, sůl, nové koření a cibuli. Přecedíme vývar do předem orestované zeleniny a povaříme. Dochutíme vegetou...
Nakrájíme na nudličky krůtí maso. Smícháme v misce olej, bylinkovou sůl, pepř, česnek na plátky a nasekanou bazalku. Přidáme do směsi kousky...
Omytá a očištěná krocaní stehna osolíme, opečeme na másle, vyjmeme. Do tuku od pečení nasypeme jemně nakrájenou cibuli a osmahneme ji do zlatova....
Krocaní stehna očistíme, omyjeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpustíme máslo a když je rozpálené, vložíme na máslo stehna a ze všech stran je...
Krocana očistíme, umyjeme, položíme na pekáč a prošpikujeme ho s 50 g slaniny a nakrájeným česnekem. Na pánvičce do rozpáleného sádla přidáme na...
Z krůtích stehen stáhneme kůží, nakrájíme na tenké plátky. Opečeme je v pánvi na rozehřátém oleji. Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké...