Prsa krocan

Krocaní prsa se mohou připravit na mnoho způsobů a vždy budou skutečně velmi chutná. Maso krocana velmi dobře přijímá chuť použitého koření, tepelně je upravené velmi rychle a tak je vynikající například na steaky nebo tzv. čínu. Prsa krocana se krájí přes vlákno, steaky se mohou grilovat nebo opékat na malém množství rozpáleného olivového oleje v pánci. V této části najdete ty nejlepší recepty, z kterých si určitě podle své chuti vyberete

Seřadit
Nalezeno 3 receptů
Zobrazení

Omyjeme krocana, zevnitř i zvenčí osolíme. Na nudličky nakrájíme slaninu a třetinou protkneme prsíčka. Zbylou slaninu dáme do pekáče, zalijeme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 0 min

Očištěného a omytého krocana osolíme a dáme péci do trouby. Během pečení maso potíráme olejem, mírně podléváme zeleninovým vývarem. Měkkého...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 250 min

Očištěného a omytého krocana uvnitř i na povrchu osolíme. Vnitřek naplníme olivami a zašijeme. Zvenčí obložíme krocana plátky slaniny a ovážeme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 200 min

Omytého a osušeného krocana osolíme vně i uvnitř a necháme alespoň 3 hodiny odležet. Rýži uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 230 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist