Prsa krocan
Krocaní prsa se mohou připravit na mnoho způsobů a vždy budou skutečně velmi chutná. Maso krocana velmi dobře přijímá chuť použitého koření, tepelně je upravené velmi rychle a tak je vynikající například na steaky nebo tzv. čínu. Prsa krocana se krájí přes vlákno, steaky se mohou grilovat nebo opékat na malém množství rozpáleného olivového oleje v pánci. V této části najdete ty nejlepší recepty, z kterých si určitě podle své chuti vyberete
Do mixeru dáme vajíčka, smetanu, sůl, pepř, sherry brandy, na kostičky nakrájený toustový chléb a vše rozmixujeme. Omytou petrželku s očištěnou...
Smícháme v mělké nádobě sezamový olej s citronovou šťávou, zázvorem, medem a česnekem. Poté přidáme krocaní maso a promícháme. Zakryjeme nádobou a...
Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme pokrájenou cibuli a pokrájené krocaní maso cca 5 minut. Vmícháme kari pastu, nalijeme vývar a přivedeme za...