Roštěná
Hovězí roštěná je ideální maso na hovězího steak nebo rostbíf, je z ní ale samozřejmě možné připravit mnoho dalších chutných jídel. Hovězí roštěnky v mnoha úpravách jsou velmi oblíbené i v české kuchyni a zde najdete různé recepty, podle kterých si je můžete připravit. Samozřejmě nechybí ani recepty na vynikající steaky a chutnat vám bude určitě i speciální pepřová omáčka k steakům. Až se do receptů podíváte, zjistíte, že hovězí roštěná nemusí být jen k nedělnímu obědu...
Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Ve velké pánvi na rozehřátém oleji opékáme nudličky masa, rozdrcený česnek, nakrájenou...
Mouku promícháme se solí, pepřem a mletou paprikou. Ve směsi obalíme omyté, na proužky nakrájené maso. V pánvi na části oleje smažíme oloupanou,...
Omytý roštěnec jemně naklepeme a nakrájíme přes vlákno na hranolky. Maso zprudka opečeme na zpěněné, drobně nakrájené cibuli. Přidáme papriku,...
Očištěné a omyté maso nakrájíme přes vlákno na hranolky. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, vložíme maso a za stálého míchání zprudka...
Omyté maso nakrájíme na proužky a v míse promícháme se sójovou omáčkou, rýžovým octem a kořením. Podle chuti opepříme. Mísu přikryjeme fólií a...
Část oleje rozehřejeme v kastrole nebo ve velké pánvi a smažíme na něm omyté, na proužky nakrájené maso asi 2 minuty. Jenom jednou promícháme. Maso...
Roštěnec opláchneme, tukové krytí nakrájíme na čtverečky, osolíme, opepříme a potřeme částí oleje. Necháme asi hodinu odležet v chladu. Potom...
Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a zpěníme na tuku. Přidáme na nudličky nakrájený roštěnec a vepřovou kýtu. Maso krátce osmahneme, přidáme...
Hovězí roštěnec opláchneme a nakrájíme na roštěnky. Mírně je naklepeme, na okrajích blánu nařízneme a osolíme je. Na části tuku je po obou stranách...
Hovězí roštěnec (nebo zadní hovězí) opláchneme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky rychle opečeme na...
Hovězí roštěnec (nebo zadní hovězí) opláchneme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, okraje nařízneme, maso osolíme a opepříme....
Hovězí roštěnec opláchneme a nakrájíme na plátky - roštěnky. Mírně je naklepeme, okraje nařízneme, maso osolíme a opepříme. Rychle je opečeme po...
Hovězí roštěnec opláchneme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a pomoučíme....
Hovězí roštěnec opláchneme, osušíme a nakrájíme přes vlákno na roštěnky, naklepeme je do šířky, okraje nařízneme, maso osolíme a opepříme. Do...
Hovězí roštěnec (nebo hovězí zadní maso) opláchneme a nakrájíme na plátky. Rozklepeme je do šíře a osolíme. Do středu plátků klademe nudličky...
Z upraveného roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme. Do...
Z omytého a osušeného roštěnce nakrájíme roštěnky, mírně je naklepeme, okrajové blány nařízneme, maso osolíme, opepříme, potřeme třeným česnekem a...
Z upraveného hovězího roštěnce nakrájíme roštěnky. Mírně je naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, na tuku rychleji...
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme na...
Upravený hovězí roštěnec nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a okraje nařízneme. Maso osolíme, opepříme a poprášíme prosátou moukou. Roštěnky v...
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okraje i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, rychleji opečeme na...
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, rychleji...
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme a na tuku rychleji opečeme...
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na tuku rychleji opečeme. Do...
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek, mírně jej naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme částí oleje,...
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a zpěníme ji v kastrole na oleji. Přidáme...
Dužinu z dýně a avokáda nakrájíme na kostičky, cibuli na dílky a česnek na plátky. Avokádo smícháme s citrónovou šťávou a odložíme. Maso nakrájíme...
Roštěnky naklepeme, potřeme solí, pepřem a drceným česnekem. Z jedné strany je pomoučíme a rychle opečeme z obou stran na oleji. Olej slijeme. V...
Naklepeme a nařízneme plátky hovězí roštěnky, osolíme, potřeme hořčicemi a paprikou. Oloupanou a nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, až zesklovatí...
Na plátky nakrájíme roštěnou, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Dozlatova osmahneme cibuli a zaprášíme paprikou. Vložíme...
Očištěné maso nakrájíme na malé kostky, morek, mrkev a brambory na tenké plátky. Ostatní zeleninu rozkrájíme na drobno. Zapékací mísu vyložíme na...
Plátky roštěnce na okraji nakrojíme, opepříme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Sádlo dáme rozehřát a zpěníme na něm drobně pokrájenou cibuli....
Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a prošpikujeme plátky slaniny. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle, přidáme kapary, petrželku a na...
Plátky zadního hovězího naklepeme a osolíme. Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme na oleji, vložíme plátky a zprudka osmahneme po obou stranách. ...
Šalotky oloupeme, překrojíme na poloviny a smícháme se slaninou nakrájenou na kostičky a vanilkovým luskem nalámaným na malé kousky. Roštěnec...
Roštěnky o hmotnosti 200 g naklepeme, na okrajích na několika místech nakrojíme, osolíme, opepříme a shrneme do původního tvaru. Sádlo rozehřejeme...
Naklepeme a na 4 hodiny do oleje naložíme roštěnky. Poté je na okrajích nařízneme, osolíme a okořeníme. Po obou stranách osmahneme roštěnky na...
Hovězí zadní maso po vláknech protkneme párky. Osolíme, opepříme, dáme do pekáče na rozškvařenou slaninu a opečeme ze všech stran. Maso vyndáme,...
Na pánvi nebo woku zahřejeme slunečnicový olej a opečeme na něm maso pokrájené na nudličky. Vyndáme a na výpeku opečeme plátky česneku, nasekaný...
Maso očistíme, odstraníme šlachy nebo blány, omyjeme a osušíme. Marinádu připravíme rozmixováním nasekaného česneku, oleje, sekaných lístků...