Svíčková hovězí
Hovězí svíčková je nejkvalitnější maso, z kterého se připravují skutečně vynikající jídla. Je nejlepším masen na biftek a steak, v zahraničí se ze svíčkové připravuje hovězí Stroganov a u nás tradiční svíčková na smetaně, z hovězí svíčkové je také nejlepší a nejjemnější tatarský biftek. Originál recept na něj a samozřejmě i na všechna ostatní jídla z hovězí svíčkové najdete v této části a vybírat si můžete nejen podle své chuti, ale třeba i podle náročnosti přípravy.
Maso osolíme, posypeme solí a chilli vločkami. Smažíme na oleji ze všech stran. Mezitím si smícháme vývar, ocet, med a worcester a přelijeme to...
Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme příčně na tři silné pláty. Naklepe zlehka jen dlaní. Maso osolíme a opepříme pepřem na steaky. Maso lehce...
Hovězí svíčkovou opláchneme, odblaníme, osolíme, opepříme a potřeme částí oleje. Necháme asi hodinu odležet v chladu. Potom svíčkovou na zbylém...
Hovězí svíčkovou opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Osmažíme ji na části tuku dorůžova,...
Hovězí svíčkovou opláchneme a zbavíme blan. Nakrájíme ji na hrubé nudličky, osolíme a opepříme. Maso opečeme v horkém tuku, přidáme oloupanou a na...
Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme přes vlákno plátek, mírně jej naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru, osolíme, opepříme a...
Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno plátek. Mírně jej naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru, osolíme, opepříme a...
Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno plátek. Upravíme jej do kulatého nebo oválného tvaru, mírně naklepeme, osolíme, opepříme,...
Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno plátek. Mírně jej naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru, osolíme, opepříme a...
Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno silnější plátek. Mírně jej naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na tuku. ...