Zadní hovězí

Zadní hovězí je nejkvalitnější maso skotu. Připravují se z něj bifteky nebo steaky, ale také velmi oblíbená svíčková na smetaně nebo roštěnky, případně i vynikající samály nebo klobásy. Biftek i steak si v mnoha chuťových variantách můžete připravit jak podle vlastní fantazie, tak i podle receptů v této části a samozezřejmě zde najdete i recepty na přípravu mnoha dalších jídel ze zedního hovězího masa. 

Seřadit
Nalezeno 384 receptů
Zobrazení

Maso nakrájíme asi na 2cm velké kostky. Česnek nasekáme na jemno. Cibuli nakrájíme na jemno. Citronovou trávu omyjeme a nakrájíme na 1 cm velké...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 122 min Počet komentářů k receptu1

Hovězí maso podusíme doměkka den předem. Cibuli, česnek a mrkev oloupeme a nakrájíme nadrobno. Celerovou nať také nakrájíme na jemno. Rajče...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 165 min Počet komentářů k receptu1

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Česnek oloupeme, prolisujeme a v misce utřeme se solí. Hovězí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky a...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 70 min Počet komentářů k receptu1

Kořenovou zeleninu: mrkev, celer a petržel oloupeme, omyjeme a pokrájíme na kolečka. Snítku libečku také omyjeme a nadrobno rozkrájíme. Slaninu...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 90 min Počet komentářů k receptu1
Recept obsahuje video

V kastrole na rozehřátém sádle restujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli asi 15 minut. Potom přisypeme mletou papriku, krátce promícháme a...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
4 hlasy
Celkový čas přípravy 140 min Počet komentářů k receptu2

Omyté maso nakrájíme na plátky. Plátky masa nařízneme na okrajích, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 100 min Počet komentářů k receptu1

Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně naklepeme, na okraji nařízneme blány, osolíme, opepříme a zprudka opečeme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 110 min Počet komentářů k receptu1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po okrajích nařízneme. Slaninu nakrájíme na kostičky, vsypeme do kastrolu a rozškvaříme. Přidáme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 65 min Počet komentářů k receptu1

Hovězí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, na okrajích nařízneme blány, osolíme, opepříme a opečeme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 110 min Počet komentářů k receptu2
Recept obsahuje video

Maso nakrájíme na díly, opláchneme, protkneme slaninou a osolíme. Očištěnou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, mírně osmahneme na tuku,...

3.9
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
7 hlasů
Celkový čas přípravy 140 min Počet komentářů k receptu2

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist