Panenka vepřová

Vepřová panenka nejlepší recepty najdete v této kategorii! Vepřová panenka je křehké, libové maso s jemnými vlákny a vysokým obsahem bílkovin. Jedná se o jednu z nejlepších částí masa vepřů. Z vepřové panenky se připravují vynikající lahůdky - například řízky v různých úpravách, často se používá marinovaná i na grilování. Mnoho velmi chutných jídel z vepřové panenky si můžete připravit z receptů, které najdete v této části. Inspirujte se těmi nejlepšími recepty na vepřovou panenku!

Seřadit
Nalezeno 131 receptů
Zobrazení
Recept obsahuje video

Omyté a očištěné panenky osolíme, opepříme a lehce poprášíme moukou. Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme máslo, vložíme maso a opékáme je po...

4.4
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
7 hlasů
Celkový čas přípravy 35 min Počet komentářů k receptu8

Panenky očistíme a nožem v nich nakrojíme otvor, který naplníme sušenými rajčaty. Maso osolíme, opepříme a každou naplněnou panenku zabalíme do...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 35 min Počet komentářů k receptu1

Očištěné a omyté vepřové maso nakrájíme na 8 špalíčků, naklepeme je, potřeme olejem, opepříme a necháme chvíli odležet. Maso osolíme a napichujeme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 30 min Počet komentářů k receptu1

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky silné asi 3cm. Plátky přitiskneme dlaní k pracovní ploše, osolíme je, opepříme a potřeme hořčicí. ...

4
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 30 min Počet komentářů k receptu1

Panenskou svíčkovou opláchneme a přes vlákno z ní nakrájíme tenké plátky, osolíme je a na tuku rychleji opečeme. Opečené plátky na pánvičce...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Panenskou svíčkovou opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. V horkém tuku maso zvolna opékáme. Propečenou svíčkovou vyjmeme, do výpeku přidáme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme a opepříme. Rajčata, oloupané žampiony, slaninu a cibuli nakrájíme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Smrže necháme namáčet přes noc ve vodě. Poté je slijeme a výluh scedíme. Vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, ochutíme solí, pepřem a obalíme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Smícháme v misce mouku, vejce, mléko, sůl, pepř, kypřící prášek a vše promícháme. Nastrouháme sýr a přidáme do těstíčka. Vše promícháme. Nakrájíme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Plátky potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném oleji. Opečené...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist