Panenka vepřová
Vepřová panenka nejlepší recepty najdete v této kategorii! Vepřová panenka je křehké, libové maso s jemnými vlákny a vysokým obsahem bílkovin. Jedná se o jednu z nejlepších částí masa vepřů. Z vepřové panenky se připravují vynikající lahůdky - například řízky v různých úpravách, často se používá marinovaná i na grilování. Mnoho velmi chutných jídel z vepřové panenky si můžete připravit z receptů, které najdete v této části. Inspirujte se těmi nejlepšími recepty na vepřovou panenku!
Omyté a očištěné panenky osolíme, opepříme a lehce poprášíme moukou. Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme máslo, vložíme maso a opékáme je po...
Panenky očistíme a nožem v nich nakrojíme otvor, který naplníme sušenými rajčaty. Maso osolíme, opepříme a každou naplněnou panenku zabalíme do...
Očištěné a omyté vepřové maso nakrájíme na 8 špalíčků, naklepeme je, potřeme olejem, opepříme a necháme chvíli odležet. Maso osolíme a napichujeme...
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky silné asi 3cm. Plátky přitiskneme dlaní k pracovní ploše, osolíme je, opepříme a potřeme hořčicí. ...
Panenskou svíčkovou opláchneme a přes vlákno z ní nakrájíme tenké plátky, osolíme je a na tuku rychleji opečeme. Opečené plátky na pánvičce...
Panenskou svíčkovou opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. V horkém tuku maso zvolna opékáme. Propečenou svíčkovou vyjmeme, do výpeku přidáme...
Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Naklepeme, osolíme a opepříme. Rajčata, oloupané žampiony, slaninu a cibuli nakrájíme na...
Smrže necháme namáčet přes noc ve vodě. Poté je slijeme a výluh scedíme. Vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, ochutíme solí, pepřem a obalíme...
Smícháme v misce mouku, vejce, mléko, sůl, pepř, kypřící prášek a vše promícháme. Nastrouháme sýr a přidáme do těstíčka. Vše promícháme. Nakrájíme...
Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Plátky potřeme prolisovaným česnekem, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném oleji. Opečené...