Vnitřnosti vepřové

Vepřové vnitřnosti - především játra a ledvinky - jsou velmi oblíbené. Vepřová játra se připravují hlavně jako minutka smažené, vynikající je ale i játrová omáčka a játra na cibulce. na cibulce se také připravují ledvinky. Recepty na všechna tato, ale i další jídla, najdete v této části a určitě příjemně vás u mnohé z nich překvapí jednoduchostí a konečnou chutí.

 

Seřadit
Nalezeno 234 receptů
Zobrazení

Cibuli nakrájíme nadrobno, játra, rajčata a papriku nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme papriku s rajčaty a dusíme. Poté vsypeme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min Počet komentářů k receptu1

Vepřovou hlavu, bůček a plíce očistíme, opláchneme a uvaříme v mírně osolené vodě spolu s cibulí. Maso vykostíme a na drobno rozsekáme. Játra...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 115 min Počet komentářů k receptu1

Vepřová játra zbavíme žilek, opláchneme je a nakrájíme na nudličky nebo plátky. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a dorůžova ji osmahneme na...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
4 hlasy
Celkový čas přípravy 80 min Počet komentářů k receptu3

Z vepřových plic vyřízneme jícny a vnitřní trubice. Plíce a rozříznuté srdce máčíme ve studené vodě asi půl hodiny. Potom je důkladně vypereme ve...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 115 min Počet komentářů k receptu1

Vepřové plíce, jazyk, srdce a játra dobře očistíme a omyjeme. Maso dáme do hrnce asi se 2 l vody, s 1 lžíci soli a přivedeme k varu. Maso pomalu...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 115 min Počet komentářů k receptu2

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky, naklepeme a okořeníme. Játra napichujeme na špízy střídavě s plátky anglické slaniny. Špízy zvolna...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 45 min Počet komentářů k receptu1

Očištěné vepřové srdce omyjeme a nakrájíme na plátky. Do mísy dáme trochu vývaru, kari koření, pepř, sůl, promícháme a vložíme plátky srdce....

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 60 min Počet komentářů k receptu1

Očištěné a omyté vepřové maso nakrájíme na 8 špalíčků, naklepeme je, potřeme olejem, opepříme a necháme chvíli odležet. Maso osolíme a napichujeme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 30 min Počet komentářů k receptu1

Vepřová játra odblaníme a nakrájíme na větší nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 100 min Počet komentářů k receptu1

Vepřový bůček opláchneme, zbavíme kostí a nakrájíme jej na menší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmahneme na tuku. Do základu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Vepřovou kýtu opláchneme a přes vlákno nakrájíme na plátky, které doširoka naklepeme. Vepřový ořez opláchneme a semeleme najemno na masovém...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 85 min

Vepřovou kýtu opláchneme a nakrájíme na plátky, které naklepeme doširoka. Vepřové maso opláchneme a semeleme spolu se žemlí částečně namočenou ve...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 85 min

Vepřovou pečeni opláchneme, zbavíme obratlových výčnělků a nasekáme z ní žebírka. Každé žebírko na plocho rozřízneme. Vzniklý otvor v mase...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Vepřové jazyky očistíme, opláchneme, vložíme do vody, osolíme, přidáme nové koření, pepř a rozkrájenou cibuli a uvedeme do varu. Pod poklicí zvolna...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 70 min

Vepřové sleziny očistíme a omyjeme. Nakrájíme je na plátky, vložíme do vařící vody, krátce povaříme a dobře propláchneme. Na polovině tuku...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Vepřová játra očistíme, opláchneme a nakrájíme na plátky (2ks na porci). Plátky mírně naklepeme, okraje nařízneme a játra rychleji po obou stranách...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Vepřová játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na hranolky nebo proužky. Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a mírně osmahneme na tuku. Přidáme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Vepřová játra očistíme, opláchneme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme, plátky mírně naklepeme, opepříme a po obou stranách rychle...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Vepřová játra očistíme, opláchneme a odblaníme. Nakrájíme je na stejné plátky, naklepeme a okraje nařízneme. Plátky obalíme v prosáté mouce, ve...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Vepřové mozky vložíme do teplé vody, odblaníme je, zbavíme žilek, opláchneme a necháme odkapat. Potom mozky rozsekáme nožem. Cibuli oloupeme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist