Dršťky

Vepřové dršťky se nejčastěji používají na přípravu oblíbené dršťkové polévky, ale možností je mnohem víc. V této části najdete recepty, podle kterých si můžete připravit dršťky i jako smažené, dušené na víně nebo zapékané s různými dalšími ingrediencemi, jako je například zelenina nebo i stále víc používaná cizrna. S našimi recepty se zcela jistě i dršťky stanou zpestřením vašeho jídelníčku.

Seřadit
Nalezeno 6 receptů
Zobrazení

Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji do růžova. Přidáme mleté maso a za stálého promíchávání restujeme asi 10 minut. Poté zaprášíme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
2 hlasy
Celkový čas přípravy 35 min Počet komentářů k receptu1

Vepřovou kýtu omyjeme studenou vodou, osušíme a nařežeme na čtyři plátky, které z obou stran naklepeme, opepříme a osolíme. Mleté vepřové maso...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 80 min Počet komentářů k receptu1

Mleté maso smícháme s vejci, zakysanou smetanou, prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Směs dobře promícháme a necháme chvíli odležet. Potom...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 60 min Počet komentářů k receptu2

V míse smícháme mleté maso s citronovou šťávou, olejem, provensálským kořením, oloupanou, najemno nasekanou cibulí, smetanovým sýrem, prolisovaným...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 33 min Počet komentářů k receptu1

Na oleji v kastrole zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso a chvíli restujeme. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem....

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
2 hlasy
Celkový čas přípravy 30 min Počet komentářů k receptu1

Mleté maso v míse promícháme se solí, pepřem a kořením. Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli rozložíme na dno pekáče vymazaného olejem. ...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 50 min Počet komentářů k receptu2

Rohlík nakrájíme a přelijeme smetanou, kuřecí prsa naklepeme. V misce rozmícháme mleté maso se solí, pepřem, muškátovým oříškem, žloutky a...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 60 min Počet komentářů k receptu1

Mleté maso v míse smícháme s jemně nasekanou cibulí, vejci, strouhankou, solí a kořením. Vše dobře promícháme. Z připravené směsi tvarujeme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
4 hlasy
Celkový čas přípravy 55 min Počet komentářů k receptu1

V míse smícháme mleté maso, najemno nakrájenou cibuli, utřený česnek, pepř, sůl, papriku, citrónovou šťávu, vejce, mléko a strouhanku. Ze vzniklé...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 23 min Počet komentářů k receptu1

Ovesné vločky v míse smícháme s vegetou, zalijeme mlékem a promícháme. K mletému masu přidáme vejce, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku,...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 75 min Počet komentářů k receptu1

Omytý květák uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Vyjmeme a rozebereme na růžičky. Na oleji osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli a na ní...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
2 hlasy
Celkový čas přípravy 50 min Počet komentářů k receptu1

Nejdříve nadrobno nakrájíme sýr a slaninu. V míse smícháme mleté maso se strouhankou, vejcem, solí, pepřem a majoránkou. Když je směs téměř spojená...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min Počet komentářů k receptu1
Recept obsahuje video

V míse promícháme mleté maso s oloupanou, nasekanou cibulí, strouhankou, solí, pepřem, paprikou, hořčicí a nasekanou petrželkou. Vmícháme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
3 hlasy
Celkový čas přípravy 60 min Počet komentářů k receptu2

Podélně na 1cm plátky nakrájíme neoloupané lilky, nasolíme a hodinu necháme vypotit. Nastrouhanou cibuli spaříme s vodou, přidáme máslo a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme na rozpáleném sádle. Poté ji vmícháme spolu s na kostičky nakrájenou slaninou, vejci, mlékem a strouhankou do...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 70 min

Žemli nakrájíme na plátky, pokropíme mlékem a necháme vsáknout. Po chvíli ji rozmělníme, přidáme mleté maso, bílek, pepř a sůl. Vypracujeme vláčné...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Vyřízneme do bůčku kapsu. Oškrabeme kůži, osolíme a opepříme. Smícháme mleté maso, vejce, namočenou housku a nakrájenou cibuli, petrželku,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 110 min

Smícháme v míse mleté maso s bílky, vodou, osolíme a opepříme. Uděláme 8 malých placek. Rozehřejeme na pánvi olej a placky opečeme po obou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 70 min

Oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme semen dýni, dužinu nakrájíme na plátky a posolíme. Oloupeme cibuli, nakrájíme a na rozpáleném tuku v pánvi...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 65 min

Oloupané kedlubny vložíme do vařící osolené vody a dusíme téměř doměkka. Vyjmeme je a vydlabeme vnitřky. Žemli nakrájíme na plátky, zvlhčíme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 70 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist