Bažant

Bažant má velmi chutné maso a jídla z něj jsou velmi oblíbená. Nejvíce se připravuje pečený bažant a také bažantí maso s různými omáčkami. Chutnou alternativou bažantího masa je kuře ala bažant. Recepty na jídla z masa bažanta najdete zde a budete příjemně překvapeni, z kolika možností si můžete vybrat i vynikající konečnou chutí hotových jídel.

Seřadit
Nalezeno 98 receptů
Zobrazení

Křepelky rozlomíme a vždy po dvou položíme řeznou stranou dolů, stlačíme naplocho, křídly a prsy obou vedeme vodorovně špíz, dalším špízem...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Křepelky rozlomíme a vždy dvě položíme řeznou stranou dolů a stlačíme naplocho. Křídly a psíčky obou vedeme vodorovně špíz, dalším propíchneme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Očištěné křepelky osolíme, do břišní dutiny jim vložíme snítku estragonu. V hrnci rozehřejeme přepuštěné máslo, křepelky na něm osmahneme do hněda...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Očištěné křepelky osolíme a opepříme. Na každou křepelku položíme plátek slaniny a vinný list. Převážeme nití. Připravené křepelky opečeme po...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Očištěné křepelky osolíme a opepříme. Do břišních dutin vložíme omyté bylinky a maso sepneme párátkem. Křepelky opečeme po všech stranách na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Křepelky nakrojíme na hrudní kosti a rozložíme naplocho. Maso přendáme do zapékací mísy. Z oleje, citronové šťávy, šalvěje, česneku a chilli...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Očištěné a omyté křepelky potřeme na povrchu i uvnitř nastrouhaným muškátovým oříškem, solí a pepřem. Do břišní dutiny vložíme lístky šalvěje a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Křepelky omyjeme, osolíme a opeříme. Potřeme olejem a ihned dáme grilovat. Grilujeme 10 minut ze spodní strany a poté 5 minut z vrchní. Teplé...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Křepelky osolíme, opepříme a pomažeme máslem. Cibuli nakrájíme nadrobno, karotku na kolečka, lociku na tenké proužky. V pekáčku rozehřejeme máslo,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 65 min

Křepelky vyskládáme do pekáčku, posypeme solí, pepřem, přisypeme pokrájenou cibuli, přidáme 1 lžíci másla, podlijeme vývarem, přilijeme calvados a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Křepelky omyjeme, ochutíme solí, pepřem, cibuli nakrájíme nadrobno, bylinky posekáme, jablíčka rozkrojíme, vydlabeme jádřince a nakrájíme na plátky...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 65 min

Křepelky ochutíme solí a pepřem, cibuli nakrájíme nadrobno, papriku bez jádřince na proužky, slaninu na nudličky, sýr nastrouháme. Křepelky...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Křepelky rozřízneme napůl, částečně je vykostíme, necháme jen konce nohou. Kuřecí maso umeleme na strojku spolu se slaninou, přimícháme strouhanku,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 70 min

Křepelky omyjeme, ochutíme solí, pepřem a kmínem. Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, česnek prolisujeme. Pekáček vymažeme máslem,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Pro výrobu následujícího receptu použijeme co největší brambory, které oloupeme a omyjeme. Vršky brambor seřízneme a vydlabeme dužinu. Brambory...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Očištěnou a omytou křepelku rozporcujeme a dáme do většího hrnce. Přidáme omytá kuřecí křídla. Očištěnou a omytou zeleninu: mrkev celer, petržel,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 90 min

Uvaříme 10 křepelčích vajec natvrdo (vaříme přibližně 80 sek. až 1 minutu). Vajíčka oloupeme, rozkrájíme napůl, vyjmeme žloutky, které dáme do...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 100 min

Uzená krůtí prsa nakrájíme na proužky. Klíčky alfalfa (klíčky vojtěšky) spolu s masem zamícháme do 1 litru studeného křepelčího bujonu. Omytou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 100 min

Malé nakládané perlové cibulky scedíme. Uvařené křepelčí maso z bujonu pokrájíme na kostičky. Ananas (kompot) scedíme. Vše dáme do jedné mísy a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 100 min

Bažantí omytá prsa osušíme a pokrájíme na nudličky. Špaldovou pšenici promyjeme v sítu a necháme odkapat. Petrželku kudrnku omyjeme a pokrájíme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 130 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist