Treska

Ryby jsou zdrojem vitamínů, minerálů a dalších, pro organismus člověka důležitých látek, v naší stravě by se měly objevovat co nejčastěji. Velmi oblíbeným druhem je treska- a v této části najdete recepty, v kterých je právě treska jednou z ingrediencí. Treska se často smaží, může se zapékat společně s dalšími surovinami, vynikající je i grilovaná.

Seřadit
Nalezeno 529 receptů
Zobrazení

Rybu nakrájíme na tenké proužky nebo kostičky – podle chuti. Meloun nakrájíme na kostky asi 2 cm velké. Rajčátka přepůlíme. Avokádo oloupeme a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 15 min Počet komentářů k receptu1

Z limetek vymačkáme šťávu. Tresku zbavíme kůže a všech kosti a nakrájíme ji na půlcentimetrové kousky. Osolíme je, zalijeme limetkovou šťávou a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 15 min Počet komentářů k receptu1

Rybí filé nakrájíme na porce, mírně osolíme a z jedné strany poprášíme moukou. Pomoučenou stranou filé opečeme na horkém tuku, obrátíme, přidáme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 20 min Počet komentářů k receptu1

Připravíme si do misky jogurtovou marinádu: bílý jogurt smícháme se smetanou, solí, pepřem, vejcem, slunečnicovými semínky a prolisovanými stroužky...

1
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 47 min Počet komentářů k receptu2

Tvarůžky nastrouháme a promícháme se strouhankou. Filé z tresky pokapeme citronovou šťávou, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min Počet komentářů k receptu1

Filé rozdělíme na malé kousky, osolíme a prudce opečeme na oleji. Potom přidáme nakrájený pórek, nasekaný česnek a vše spolu s rybou ještě opékáme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 30 min Počet komentářů k receptu1

Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a po obou stranách orestujeme v pánvi na rozpáleném másle. Porce urovnáme do olejem vymazané zapékací...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 40 min Počet komentářů k receptu1

Rybí filé nakrájíme na porce, opepříme je, posypeme sekanou petrželovou natí nebo pažitkou a pokapeme vínem, citronovou šťávou a olejem. Necháme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 30 min Počet komentářů k receptu1

Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme, obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. Porce zvolna smažíme v horkém tuku do...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 25 min Počet komentářů k receptu1

Rybí filé nakrájíme na tenké plátky, osolíme a v misce smícháme s vaječnými bílky a částí máčeného škrobu. V horkém tuku filé krátce opečeme a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Ryby zbavíme kostí, očistíme je a omyjeme. Maso nakrájíme na porce, kolmo přes hřbet je nařízneme a do zářezů vložíme plátky omytého citronu. ...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, mírně opepříme, osolíme a necháme krátce odležet v...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Ryby zbavíme páteřní kosti a ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, osolíme a necháme krátce odležet...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, opepříme, potřeme česnekem a zvolna opečeme na tuku. Zastříkneme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, opepříme a na tuku rychle opečeme. Slaninu nakrájíme na nudličky...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Jednotlivé porce mírně poprášíme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, obalíme v prosáté mouce, rychle opečeme v tuku a vyjmeme. V tuku...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Ryby zbavíme ploutví, očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Potom tresky poprášíme prosátou moukou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou, osolíme, obalíme v prosáté mouce, vejcích rozšlehaných...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou a osolíme. Z vajec rozšlehaných s vínem, z prosáté...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Ryby zbavíme ploutví, očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Pokapeme je citronovou šťávou a osolíme. Z vajec rozšlehaných s mlékem, z prosáté...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a ve vymaštěném pekáči upečeme doměkka. Ze zbylého tuku a z prosáté mouky připravíme světlou zásmažku....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí. Necháme 1-2 hodiny odležet v lednici. Z prosáté mouky, vajec,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a smáčíme je alespoň jednou stranou v rozšlehaných vejcích. Po obou stranách je opečeme na roštu. V průběhu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Rybí filé nakrájíme na porce. Cibuli nakrájenou na plátky osmahneme na tuku dorůžova, vložíme na ni mírně osolené, pomoučené a opepřené filé a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Rybí filé opláchneme, nakrájíme na plátky a osolíme. Z vajec, mléka a z prosáté mouky připravíme těstíčko, ve kterém ryby smáčíme. V rozehřátém...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Očištěné a opláchnuté ryby nakrájíme na porce, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí a opečeme na tuku. Přidáme na malé kousky nakrájený...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Očištěné a opláchnuté ryby nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme krátce odležet. Potom ryby lehce opečeme na části...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Tresku očistíme, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme krátce odležet. Porce obalíme nebo poprášíme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Omytou mrkev nakrájíme na plátky. Rozehřejeme máslo a mrkev osmahneme. Poté osolíme, opepříme, podlijeme zeleninovým vývarem a dusíme. Nasekanou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Tresku opláchneme a osušíme. Pokapeme ji šťávou z citronu, okořeníme a dáme do pekáče. Poklademe ji plátky másla a dáme péct. Po čtvrt hodině...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Necháme rozmrazit filé, poté je omyjeme a osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Nastrouháme zázvor a rozetřeme na filé, které posypeme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Troubu předehřejeme na 180C. Rybu pokapeme olejem, ochutíme solí a pepřem a na nepřilnavé pánvi nasucho, zprudka opečeme z obou stran cca 1minutu....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Plech vymažeme máslem, poklademe nakrájenou cibulí a slaninou. Položíme kousky ryby pokapané citronem a obalené v hladké mouce. Posypeme kořením...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Na kousky nakrájíme rybí maso. Smícháme v misce pepř, sůl, kari, zázvor, med, olivový olej a šťávu z půl citronu. Vše promícháme a 30 minut...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Tresku nakrájíme na menší kousky a osolíme. Cibuli oloupeme, rozkrájíme na kousky, osmahneme na másle a vyjmeme. Do másla přisypeme mouku a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Tresku nakrájíme na menší kousky, osolíme, poprášíme hladkou moukou a na oleji zprudka opečeme. Pórky omyjeme, odkrojíme listy a dolní bílou část...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Na oleji osmahneme bílou část pórku nakrájenou na kolečka. Přidáme máslo, filé nakrájené na kousky, sůl, kmín a podlijeme trochou vody. Když je...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Tresku ogrilujeme, ochutíme solí a pepřem. Připravíme omáčku. Všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky a podusíme 5min na rozehřátém másle. Poté...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

V pánvi rozpálíme olej a dozlatova orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Poté za stálého míchání přidávíme cukr, tymián, sójovou omáčku a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, zalijeme vodou, osolíme a opepříme. Potom přidáme na kusy nakrájené rybí filé,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Nakrájené filé potřeme ze všech stran směsí z másla, nasekané cibule a petrželky, citronové šťávy, hořčice a soli. Připravené filé pečlivě...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Vše osmažíme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Porce filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a vložíme je do máslem vymazané ohnivzdorné mísy. Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli a na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Ve slupce uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a osolíme. Brambory vložíme do vymaštěného pekáčku a na ně klademe na plátky nakrájené...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Rozmrazené filé nakrájíme na menší plátky, osolíme a opepříme. Očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, vložíme do malého...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Jako směs bylinek použijeme např. bazalku, pažitku, tymián a petrželku. Nasekáme je najemno a smícháme se změklým máslem, česnekem a strouhankou....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Připravíme omáčku - rozpálíme v hrnci lžíci oleje a 15g másla, přidáme nakrájenou cibuli, 55g nakrájené slaniny, nakrájené žampiony a 15 minut...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 70 min

Z citronu vylisujeme šťávu. Rybí filé zakápneme polovinou citronové šťávy, ochutíme solí, pepřem a necháme chvíli odpočinout. Mezitím omyjeme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Oloupeme a na čtvrtky nakrájíme brambory. Uvaříme v osolené vodě. Osolíme, opepříme a v mouce obalíme porce ryby a na tuku osmahneme. ...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist