Pstruh

Ryby jsou zdrojem vitamínů, minerálů a dalších, pro organismus člověka důležitých látek, v naší stravě by se měly objevovat co nejčastěji. Velmi oblíbeným druhem je pstruh - a v této části najdete recepty, v kterých je právě pstruh jednou z ingrediencí. Pstruh má různé možnosti úpravy - často se smaží nebo peče, může se dusit i zapékat společně s dalšími surovinami, vynikající je i grilovaný.

Seřadit
Nalezeno 200 receptů
Zobrazení

Očistíme porce ryby a velmi krátce ve slané vodě povaříme. Necháme vychladnout, stáhneme kůži, odstraníme tuk, rybu vykostíme a nakrájíme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 0 min

Omyté porce sumečka osolíme, opepříme a na každou položíme plátek šunky, ementálu a čtvrtku vařeného vejce. Přeložíme, sepneme jehlou a svrchu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Omyté filety osolíme, opepříme a po obou stranách zprudka opečeme na sádle. Rybu vyjmeme a ve výpeku zpěníme nastrouhanou cibuli, porce vrátíme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Čerstvého sumce očistíme, vykucháme, omyjeme a nakrájíme plátky o síle 2 - 4 cm. Maso osolíme podle chuti, obalíme v hladké mouce a v pánvi na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

V pánvi nasucho opražíme dozlatova mandle a odložíme je do misky. Omyté filety ze sumce pokrájíme na kousky, odložíme do mísy, osolíme, opepříme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 95 min

Omyté filety osolíme, posypeme mletým barevným pepřem, drceným kmínem, pokapeme citronovou šťávou, pak sumce pokrájíme na menší kousky a odložíme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 100 min

Očištěného a naporcovaného sumce osolíme dvěma špetkami soli, vložíme do mísy a pod fólií necháme asi hodinu uležet. Porce během hodiny obrátíme a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Vodu vlijeme do hrnce, přidáme ocet, oloupanou, rozpůlenou cibuli, sůl a pepř. Přivedeme k varu, vložíme omyté porce sumce a vaříme doměkka. Měkké...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Očištěné a omyté filety ze sumce osušíme, osolíme, opepříme a opečeme v pekáči (nebo na velké pánvi) na oleji. Vyjmeme na papírovou utěrku. Do...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Omyté a osušené filety ze sumce osolíme a vložíme do kastrolu. Na oleji osmažíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a zaprášíme hladkou moukou....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Brambory oloupeme a nahrubo nastrouháme, Česnek zbavíme slupky a prolisujeme. Maso pokapeme citronem a osolíme, obalíme v části mouky. Cibuli...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Sumce stáhneme z kůže a nakrájíme na 4 díly. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme mletým bílým pepřem a lehce obalíme v mouce. V pánvi...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist