Štika

Ryby jsou zdrojem vitamínů, minerálů a dalších, pro organismus člověka důležitých látek, v naší stravě by se měly objevovat co nejčastěji. Velmi oblíbeným druhem je štika - a v této části najdete recepty, v kterých je právě štika jednou z ingrediencí. Štika má různé možnosti úpravy - často se peče nebo připravuje s různými omáčkami, může se dusit i zapékat společně s dalšími surovinami, vynikající je i grilovaná.

Seřadit
Nalezeno 67 receptů
Zobrazení

Úhoře vykucháme, stáhneme, omyjeme a nakrájíme na 5cm velké špalíky. Olej smícháme s nasekaným koprem, petrželkou a citronovou šťávou. Úhoře...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Úhoře zbavíme ploutví, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na 8cm dlouhé špalíky. Podél páteře uděláme podélný zářez, rybu osolíme, opepříme a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Úhoře vykucháme, stáhneme z kůže a nakrájíme na 8cm velké špalíky. Vložíme je do vroucí vody, do které jsme přidali trochu vína, ocet, kopr,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Do osolené vody přilijeme bílé víno, ocet, přidáme cibuli nakrájenou na kroužky, bobkový list, pepř, petržel nakrájenou na plátky, petrželovou nať...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Úhoře vykucháme, omyjeme a nakrájíme na 6cm velké špalíky. V kastrolu rozehřejeme máslo, osmahneme na něm nakrájenou šalotku, přidáme kousky úhoře...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Staženého úhoře nakrájíme příčně na kousky velké asi 7 cm a osolíme. Rybu dáme na pánev, přelijeme vínem a 0.3 l vody, přidáme nasekanou cibuli,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Očištěného úhoře nakrájíme na menší porce a vložíme na máslem vymazanou pánev. Přidáme pokrájenou cibuli a karotku, podlijeme vodou, dusíme 15 - 20...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Vykuchaného, očištěného a z kůže staženého úhoře nakrájíme příčně na 4 porce. Cibuli rozkrájenou na plátky osmahneme na oleji, přidáme hrášek,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Očištěného úhoře i s kůží nakrájíme na menší kousky, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Dílky úhoře navlékáme na špejli střídavě s plátky žemle...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 55 min

Oloupanou, nastrouhanou cibuli osmahneme na másle. Přidáme kůže zbavené, osolené porce úhoře, podlijeme pivem a okořeníme šalvějí a pepřem. Zvolna...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Úhoře stáhneme z kůže a maso nakrájíme na špalíčky. Porce naskládáme do mísy, pokapeme olejem smíchaným s jemně nakrájenou cibulí, zázvorem a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Úhoře stáhneme z kůže, vykucháme a na několika místech nakrojíme na porce, ale nedokrojíme. Rybu stočíme do kruhu, vložíme do pekáče a osolíme. Do...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Úhoře stáhneme z kůže, vykucháme a nakrájíme na kousky. Hlavu a ocas odstraníme. Rýži spaříme a chvíli podusíme. Zapékací mísu vymažeme olejem,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Úhoře stáhneme z kůže, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na porce. Maso grilujeme po každé straně asi 3 minuty, potom porce vložíme na pánev s olejem,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Očištěného, z kůže staženého úhoře nakrájíme na porce dlouhé asi 5 cm, osušíme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme chvíli v chladu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Úhoře stáhneme z kůže a nakrájíme na kousky. Maso osolíme a opečeme na cibuli zpěněné na oleji. Přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Úhoře stáhneme z kůže a urovnáme na pekáček. Osolíme, okmínujeme, pokapeme citronovou šťávou a poklademe vločkami másla. Pečeme ve středně vyhřáté...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Očištěného úhoře nakrájíme na kousky, osolíme a vložíme do kastrolu vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Přidáme oloupanou, nadrobno...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Úhoře stáhneme z kůže, nakrájíme na dílky a osolíme a opepříme. Střídavě napichujeme na jehly kousky úhoře, plátky omytého citronu, plátky očištěné...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Úhoře stáhneme z kůže, nakrájíme na dílky a osolíme. Kousky úhoře navlékáme střídavě s kousky rohlíků na špejle. Každý kousek masa okořeníme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist