Rosh Hashana

Židovská kuchyně  je nám poměrně neznámá, ale přitom například šoulet je židovské jídlo, které se správně připravuje z luštěnin - fazolí, cizrny, sóji, hrachu a krup. Velmi častými židovskými jídly jsou i ryby. Podle mnoha znalců této kuchyně v sobě musí tzv. košer jídla mít od výběru surovin přes jejich přípravu až po konečné servírování ale vždy musí být alespoň částečně židovskou filozofiii...

Seřadit
Nalezeno 1 receptů
Zobrazení

Náplň: Do kastrůlku nalijeme vodu, přiklopíme a přivedeme k varu. Zmenšíme plamínek, do hrnce pomoci lžíce poklademe vejce, které uvaříme natvrdo,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist