Beránek

Velikonoční beránek je klasické pečivo pro svátky jara. Tradiční beránek se peče z piškotového nebo šlehaného těsta, ale určitě byste měli vyzkoušet i recepty na beránka z jiných druhů těsta.. Poměrně mnoho variant má i konečná povrchová úprava beránka. Velmi důležitá je i správná forma na beránka, velmi často se nyní používají formy silikonové.

Seřadit
Nalezeno 20 receptů
Zobrazení

Na vál prosejeme mouku, přidáme sůl, cukr a nastrouhanou citronovou kůru. Rozsekáme do ní máslo, přidáme žloutek, přilijeme víno a smetanu a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Máslo s cukrem utřeme do pěny, zašleháme mandlové aroma a vejce. Nakonec přidáme mouku. Těsto rozdělíme do dvou mikrotenových sáčků a dáme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist