Pekárna
Domácí pekárna patří mezi oblíbené domácí elektrospotřebiče, protože čerstvé domácí pečivo je prostě mnohem chutnější, než kupované. Moderní domácí pekárny mají několik programů na různé činnosti, digitální displeje, časové spínače a další prvky pro snadnou obsluhu, složitá není ani jejich údržba.
Domácí pekárny se nemusí využít jen na pečení chleba- je v nich možné třeba "jen" připravit těsto a z něj pak upéct například rohlíky, buchty, koláče i dorty. Recepty najdete v této části.
Do pekárny dáme na spodek vlažnou vodu, sůl, olivový olej, řecký jogurt, poté přijde mouka, cukr, droždí, kypřící prášek. Zapneme program těsto. ...
Do pekárny dáme na spodek vodu, olej a sůl. Zasypeme moukou a nahoru dáme droždí. Necháme připravit těsto. Nakynuté těsto rozdělíme na šest dílů a...
Do domácí pekárny dáme na spodek rozpuštěné máslo, vejce, lžičku soli, vlažné mléko a vodu, utřený česnek. Zasypeme to moukou a nahoru dáme cukr a...
Do domácí pekárny dáme na spodek vlažnou vodu, sůl a půl lžičky olivového oleje. Přidáme mouku, cukr a droždí. Necháme vypracovat těsto. Mezitím...
Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme vodu, přidáme jeden žloutek a olej. Přisypeme smíchané oba druhy...
Do domácí pekárny dáme na spodek vlažnou vodu. Přidáme mouku promíchanou se solí a nahoru pak cukr a droždí. Zvolíme program těsto a necháme...
Na spodek domácí pekárny dáme nejprve tekuté ingredience - mléko, sůl, vejce. Na to nasypeme mouku, cukr a droždí. Spustíme program Těsto. ...
Do domácí pekárny dáme vlažné mléko, sůl, žloutky pokojové teploty a rozpuštěné, ale vychladlé máslo. Zasypeme to moukou, oběma cukry, droždím,...
Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme mléko, přidáme 60 gramů změklého másla a vejce. Přisypeme smíchané...
Jablka omyjeme, oloupeme a nastrouháme. Ořechy nasekáme na jemno. V míse jablka a ořechy smícháme s cukrem. Listové těsto na pomoučněné pracovní...