Mořské plody

Mořské plody na grilu jsou velmi chutným zpestřením běžného grilování. Mořské plody jsou navíc velmi zdravé, protože obsahují minimální množství tuku, mají vysoký obsah minerálů a organismu prospěšných nenasycených mastných kyselin. Příprava mořských plodů na grilu je velmi rychlá a při správné teplotě a době si zachovají svoji přirozenou lahodnou chuť i křehkost.

Nejvíce se grilují krevety, oblíbený je i humr, langusta, chobotnice a sépie. Vynikající jemné a dietní maso má grilovaný krab. V této části najdete recepty na grilování mořských plodů, z kterých si určitě podle své chuti vyberete.

Seřadit
Nalezeno 21 receptů
Zobrazení
Žádný recept nebyl nalezen.

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist