Málo cholesterolu

Cholesterol je látka, která ve vyšší hladině ohrožuje činnost srdce a krevního oběhu. Pokud potřebujete snížit hladinu cholesterolu v krvi, pak vám mohou samozřejmě pomoci i jídla, která cholesterol obsahují v malé míře nebo vůbec - a recepty na ně najdete právě zde.

Podívejte se na další důležité informace o cholesterolu a jeho účincích na lidský organismus.

Seřadit
Nalezeno 98 receptů
Zobrazení

Dáme opékat topinky do toustovače nebo trouby, a mezitím rozkrojíme zralé avokádo a vyjmeme pecku. Když jsou toasty opečené, namažeme je dužinou z...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
2 hlasy
Celkový čas přípravy 20 min Počet komentářů k receptu1

Do bešamelové omáčky přidáme lžičku rajčatového protlaku, sůl, pepř a špetku muškátového oříšku. Vše dobře promícháme.

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 10 min

K majonéze v porcelánové míse postupně přimícháváme hořčici, nasekanou šalotku, posekaný estragon, rozsekanou chilli papričku, jemně sekanou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

V litru vody rozpustíme mouku, přidáme citronovou šťávu a sůl. Blanc je druh bujónu, ve kterém vaříme některé potraviny, např. drůbky, černý kořen...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Omyté, neloupané žampiony nadrobno nasekáme. Rozpustíme máslo, přidáme citronovou šťávu a vložíme připravené žampiony. Zvolna dusíme pod pokličkou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Očištěné řapíky celeru nakrájíme na kratší nudličky. Připravíme zálivku z vody, octa, cukru a soli. Nalijeme ji na celer, salát upravíme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Čekankové listy omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Omytá rajčata pokrájíme na kostičky. Majonézu zředíme citronovou šťávou, ochutíme cukrem,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Listy hlávkového salátu dobře omyjeme a osušíme. Sardelovou pastu smícháme s hořčicí a octem, po kapkách všleháme olej. Zálivkou přelijeme listy...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Očištěný květák rozebereme na malé růžičky, omyjeme je a nakrájíme na kousky. Připravený květák zalijeme zálivkou ze 3 lžic vody, oleje, octa,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

V hrnci přivedeme k varu vývar, přidáme koriandr, přisypeme očištěnou, na kousky pokrájenou mrkev a oloupanou, nakrájenou cibuli. Vaříme asi 15...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist