Le Terroir

Uvařte si doma vynikající jídla z kuchyně restaurace Le Terroir!

Pokud se chcete maximálně přiblížit originální chuti, aroma i vzhledu, měli byste používat jen kvalitní potraviny i ingredience a také vhodné kuchyňské vybavení a potřeby.

Seřadit
Nalezeno 0 receptů
Zobrazení

Omyté papriky bez jadřinců potřeme částí oleje, ogrilujeme, oloupeme, i s případnou vypečenou šťávou vložíme do mixéru, přidáme okurku, cibuli,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Šalotku nakrájíme nadrobno, smrže na menší kousky, parmezán nastrouháme. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme šalotku, orestujeme, přidáme rýži,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Lišky nasekáme na malé kousky, šalotku nakrájíme nadrobno, chřest očistíme, bylinky posekáme najemno. Lišky na oleji krátce orestujeme, přisypeme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Omytý pórek vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Do misky nalijeme ocet, med, olej, promícháme a ještě teplý pórek do této směsi namočíme....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Ze syrového tuňáka nařežeme tenké plátky, otrháme lístky bazalky a vyjmeme maso z hřebenatek. Plátky z tuňáka položíme těsně vedle sebe, lehce...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 15 min

Šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, italskou slaninu nakrájíme na tenké plátečky. V hrnci roztavíme máslo, přisypeme šalotku, čerstvý hrášek a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Kořenovou zeleninu nastrouháme nahrubo, slaninu nakrájíme na nudličky, šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, petrželku posekáme najemno. V...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 150 min

Rybí filety osolíme, opepříme a z jedné strany maso třikrát nařízneme. Do zářezů vložíme po jednom bobkové listy, celý filet podélně propíchneme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Želatinu rozpustíme v teplém mléce, ve vodní lázni rozpustíme tmavou čokoládu, smetanu vyšleháme. Do kovové misky nasypeme třetinu cukru, přidáme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist