Mlýnec

Uvařte si doma vynikající jídla z kuchyně restaurace Mlýnec!

Pokud se chcete maximálně přiblížit originální chuti, aroma i vzhledu, měli byste používat jen kvalitní potraviny i ingredience a také vhodné kuchyňské vybavení a potřeby.

Seřadit
Nalezeno 10 receptů
Zobrazení

Nakládané artyčoky nakrájíme na plátky, česnek posekáme, zalijeme teplým olivovým olejem, osolíme a opeříme. Filety z tuňáka bez kůže nakrájíme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, pórek nakrájíme na kolečka, mango oloupeme, vyjmeme pecku a dužinu nakrájíme na kostičky. V hrnci...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Filety z halibuta osolíme, opepříme a zvolna restujeme na oleji asi 5 minut. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme pokrájený pórek, osmahneme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Telecí svíčkovou nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a osmažíme v pánvi na rozpáleném oleji. V misce smícháme lžíci másla, nadrcené piniové...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Do horké pánve nasypeme cukr, necháme rozpustit na světlý karamel, přilijeme víno, provaříme, necháme vyvařit o polovinu. Odstavíme, zakápneme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 70 min

Do mixéru nasypeme bazalku, parmezán, piniové oříšky, česnek, zalijeme olivovým olejem a rozmixujeme dohladka. Formu vymažeme tukem, vysteleme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 55 min

V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno nakrájenou šalotku, orestujeme, přilijeme vývar, přidáme chřest a povaříme 5 minut. Přilijeme smetanu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Filety osolíme, opepříme, posypeme mletým anýzem, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a opečeme z obou stran - jako první ze strany s kůží. V...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Jehněčí plec nakrájíme na čtyři plátky, osolíme, opepříme a osmažíme v oleji z obou stran. Do měkkého másla přimícháme nadrobno posekaný rozmarýn...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Jahody nakrájíme na kostičky, mátové lístky posekáme najemno, promícháme, nasypeme do misky, zakápneme octem, přimícháme cukr a necháme odležet. ...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist