Mlýnec
Uvařte si doma vynikající jídla z kuchyně restaurace Mlýnec!
Pokud se chcete maximálně přiblížit originální chuti, aroma i vzhledu, měli byste používat jen kvalitní potraviny i ingredience a také vhodné kuchyňské vybavení a potřeby.
Čekanku nakrájíme na proužky, mrkev na hranolky, limetku oloupeme a rozebereme na jednotlivé dílky, hrachové lusky spaříme horkou vodou a ihned...
Lososové filety bez kůže nakrájíme spolu s krevetami na drobné kousky, zakápneme chilli omáčkou, přidáme mletý koriandr a důkladně promícháme. Dáme...
Kachní játra nakrájíme na kostky, šalotky oloupeme a rozkrojíme napůl. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme játra a osmažíme ze všech stran. Kostky...
Filety z mořského jazyka nakrájíme na čtyři pruhy, mušle zbavíme srdíček, zavineme do pruhu ryby, osolíme, opepříme, zpevníme párátky a usmažíme v...
Do hrnce nalijeme kokosové mléko, přisypeme cukr, přidáme vanilkový lusk a povaříme asi 1 minutu. Lusk vyndáme, do chladnoucího mléka přidáme...
Rozmarýn a tymián posekáme najemno, dančí maso zakapeme koňakem, obalíme v bylinkách a necháme chvíli uležet. Maso vložíme do pekáčku, přidáme...
Rybu očistíme a nakrájíme na podkovy, mletý bílý a černý pepř smícháme s mletou paprikou a mletým anýzem. Kořením ochutíme rybu, vložíme do trouby...
Do hrnce nalijeme vodu, přisypeme cukr a provaříme. Necháme vychladnout, přimícháme ovoce a rozmixujeme. Podle chuti můžeme zakápnout limetkovou...
Telecí svíčkovou nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, kachní játra nakrájíme na kostičky, opepříme a osmažíme v pánvi na oleji. Maso také...
Do rendlíku nalijeme portské víno, červené víno, přisypeme cukr a převaříme. Směs necháme vychladnout. Maliny, borůvky a ostružiny omyjeme,...