Radek Šubrt
Recepty šéfkuchaře Radka Šubrta, kterého znáte i z mnoha televizních pořadů i z videolekcí v naší kuchařské škole, jsou v této části – vařte jako profesionálové!
Pokud chcete, aby vámi připravené jídlo mělo maximálně podobnou chuť, aroma i konzistenci jako když vaří Radek Šubrt, používejte kvalitní potraviny i ostatní ingredience a také vhodné kuchyňské vybavení a potřeby.
Nakládané artyčoky nakrájíme na plátky, česnek posekáme, zalijeme teplým olivovým olejem, osolíme a opeříme. Filety z tuňáka bez kůže nakrájíme...
Šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, pórek nakrájíme na kolečka, mango oloupeme, vyjmeme pecku a dužinu nakrájíme na kostičky. V hrnci...
Filety z halibuta osolíme, opepříme a zvolna restujeme na oleji asi 5 minut. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme pokrájený pórek, osmahneme,...
Telecí svíčkovou nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a osmažíme v pánvi na rozpáleném oleji. V misce smícháme lžíci másla, nadrcené piniové...
Do horké pánve nasypeme cukr, necháme rozpustit na světlý karamel, přilijeme víno, provaříme, necháme vyvařit o polovinu. Odstavíme, zakápneme...
Do mixéru nasypeme bazalku, parmezán, piniové oříšky, česnek, zalijeme olivovým olejem a rozmixujeme dohladka. Formu vymažeme tukem, vysteleme...
V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno nakrájenou šalotku, orestujeme, přilijeme vývar, přidáme chřest a povaříme 5 minut. Přilijeme smetanu...
Filety osolíme, opepříme, posypeme mletým anýzem, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a opečeme z obou stran - jako první ze strany s kůží. V...
Jehněčí plec nakrájíme na čtyři plátky, osolíme, opepříme a osmažíme v oleji z obou stran. Do měkkého másla přimícháme nadrobno posekaný rozmarýn...
Jahody nakrájíme na kostičky, mátové lístky posekáme najemno, promícháme, nasypeme do misky, zakápneme octem, přimícháme cukr a necháme odležet. ...