Roman Paulus

Recepty šéfkuchaře Romana Pauluse, kterého znáte i z mnoha televizních pořadů nebo kuchyně Lidlu, jsou v této části – vařte jako profesionálové!

Pokud chcete, aby vámi připravené jídlo mělo maximálně podobnou chuť, aroma i konzistenci jako když vaří Roman Paulus, používejte kvalitní potraviny i ostatní ingredience a také vhodné kuchyňské vybavení a potřeby.

Seřadit
Nalezeno 131 receptů
Zobrazení

Kedlubny omyjeme a oloupeme. Potom je nakrájíme na tenčí plátky a ty ještě na nudličky. Lehce posolíme, popepříme a jemně promícháme. Kopr nasekáme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 15 min Počet komentářů k receptu1

Jednu cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Vmícháme do připraveného zelí, dále k němu přidáme kávovou lžičku kmínu a cukru, špetku soli, špetku...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Připravíme si středně velký kastrol, do kterého vložíme máslo. Pozvolna rozpouštíme a k rozpuštěnému máslu přidáme hladkou mouku. Vymícháme a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Vepřová játra a vepřový bok dvakrát pomeleme. Pak pomleté maso vložíme do kuchyňského robotu a přidáme k nim smetanu ke šlehání a vejce....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 120 min

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Orestujeme zprudka na másle. Posypeme kmínem a stroužky česneku oloupeme a pokrájíme na tenké plátky. Obojí...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Perličku očistíme, omyjeme, osolíme a opepříme. Její prsní část pomocí ostrého špikovacího nože prošpikujeme plátky slaniny nakrájenými na proužky....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 130 min

Připravíme větší hrnec s vodou a vložíme do něj omytou hovězí oháňku a morkovou kost zabalenou do alobalu. Tím zabráníme tomu, aby morek během...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 140 min

Nejprve připravíme zeleninový základ. Oškrábeme mrkev, celer a petržel a všechnu zeleninu pokrájíme na drobné nudličky. Na pánev vlijeme olej a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 155 min

Nachystáme škvarky, nasypeme je do mlýnku a umeleme. Nemáme-li k dispozici mlýnek, můžeme je umixovat v mixéru. Dva stroužky česneku prolisujeme....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 10 min

Očištěný a omytý pórek nakrájíme na přibližně 2 centimetry dlouhé špalíčky, ty potom na drobné nudličky. Česnek rozkrájíme na tenké plátky, mrkev...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Očistíme husí prsa, osolíme je a okmínujeme. Na pánev vložíme lžíci husího sádla a rozpálíme. Vložíme kůží dolů husí prsa a prudce je z obou stran...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 65 min

Matjesy nakrájíme na kousky. Obě cibule, jak bílou, tak červenou, nakrájíme na tenká kolečka. Jablka zbavíme jádřince a nakrájíme na tenké dílky....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Do většího hrnce s osolenou vložíme očištěné vepřové koleno. Přidáme k němu všechnu oškrábanou zeleninu: mrkev, petržel, celer a koření: celý pepř,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 140 min

Sušené ovoce nasypeme do menšího hrnce a zalijeme rumem. Z jednoho chemicky neošetřeného citronu odkrájíme kůru, nakrájíme nadrobno a přidáme k...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Nadrobno nasekáme oloupanou cibuli. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky. Připravíme hrnec, do kterého vložíme lžíci sádla. Na sádlo nasypeme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 140 min

Očistíme si jehněčí kolínka. Slaninu si rozkrájíme na klínky a pomocí špikovacího nože s ní prošpikujeme kolínka. Lehce je osolíme a opepříme. Do...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 90 min

Ještě před pečením masa naložíme do vody čočku. Očištěné koleno na několika místech nařízneme a ošpekujeme. Dáme do pekáče spolu s nakrájenou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 100 min

V misce smícháme olej, sůl, pepř, hořčici a citronovou šťávu. Na talíř natrháme salát a vše pokapeme dresingem z misky. Raka vložíme do vroucí...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Ve vodě očistíme fazolové lusky, na chvilinku je ponoříme do horké osolené vody, vyndáme a vložíme pro změnu do vody studené. Lusky poté nakrájíme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 10 min

Připravíme si pánev, na kterou vlijeme olej. Vhodíme na něj asi polovinu množství slaniny, kterou jsme předtím pokrájeli na kostičky. Slaninu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 110 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist