Roman Vaněk

Roman Vaněk je autorem mnoha úspěšných kuchařek – například kniha s názvem Sushi doma krok za krokem se dostala až do světového finále mezinárodní soutěže Gourmed Cookbook Awards 2012.v kategorii Nejlepší japonská kuchařská kniha. Je také zakladatel Pražského kulinářského institutu – kuchařské školy pro veřejnost a pravidelně přednáší na specializovaných gastronomických školách. Velmi známý je i jeho pořad Peklo na talíři, který se zabývá kvalitou potravin. Zde vám nabízíme nejlepší recepty Romana Vaňka, podle kterých si doma můžete připravit různá vynikající, chutná a také zdravá jídla.

Seřadit
Nalezeno 0 receptů
Zobrazení

Ve větší míse smícháme mouku se solí a pepřem a postupně přiléváme horkou vodu. Olej si nalijeme do dlaní, aby se těsto promastilo a méně se lepilo...

3
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 50 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist