Reine Sammut

Recepty sympatické šéfkuchařky a autorky mnoha knih Reine Sammut jsou v této části – vařte podle nich jako profesionálové!

Pokud chcete, aby vámi připravené jídlo mělo maximálně podobnou chuť, aroma i konzistenci jako když vaří Reine Sammut, používejte kvalitní potraviny i ostatní ingredience a také vhodné kuchyňské vybavení a potřeby.

Seřadit
Nalezeno 0 receptů
Zobrazení

Omytá masitá rajčata nakrájíme na plátky, nejlépe vroubkovaným nožem. Plátky rozložíme na talíře. Bochánek mozzarelly rozkrojíme na poloviny a...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 15 min Počet komentářů k receptu1

Pistácie si dáme v sáčku na chvilku do mrazáku. Potom je vyndáme a vsypeme do mixéru. Promixujeme je na co nejjemnější prášek. Marcipán rozhněteme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Víno vlijeme do většího hrnce a přidáme k němu koření: skořici, hřebíčky, muškátový oříšek a kůru z jednoho chemicky neošetřeného citronu a jednoho...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 15 min

Omytá rajčata nakrájíme na čtvrtky, zbavíme zrníček a ještě nakrájíme na malé kostičky. Plátky veky rozložíme na rošt do středně vyhřáté trouby a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 15 min

Očištěnou mrkev, cibuli a střední část řapíkatého celeru nakrájíme na kousky a zpěníme na olivovém oleji. Masitá rajčata omyjeme, zbavíme zrníček...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 130 min

Plátky hovězího masa překryjeme potravinářskou fólií a zlehka je naklepeme. Maso osolíme, po obou stranách opepříme a obalíme v hladké mouce....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Do mísy dáme 8 kopečků (větších lžic) citronové zmrzliny. Přilijeme sekt a vodku. Vše ručně vyšleháme na hladký krém. Sorbet nalijeme do vyšších...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 10 min

Sušené houby necháme chvíli namočené ve sklenici vody. V pánvi na másle a oleji osmahneme nasekanou cibuli. Přidáme hrst rýže a podlijeme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Žloutky z čerstvých vajec dáme do misky, kterou postavíme do vodní lázně. Ke žloutkům přidáme cukr a víno. Na mírném ohni důkladně šleháme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

V pánvi rozehřejeme olivový olej s plátkem másla. Filety ze sladkovodního okouna osolíme po obou stranách a zlehka obalíme v hladké mouce. Vložíme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Na rozehřátém olivovém oleji zpěníme nasekanou cibuli. Přidáme kapary a ančovičky. Do základu dále přidáme kuřecí játra a přilijeme víno. Chvíli...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Oloupané brambory nakrájíme na tenčí plátky. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme oloupaný, rozmačkaný stroužek česneku a krátce osmahneme. Česnek...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Připravíme 16 dlouhých, tenkých plátků vykostěného bůčku. Plátky napícháme na špejle nebo jehly tak, jako bychom maso prošívali. Špízy položíme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Menší omyté brambory dáme do hrnce s vodou a vaříme ve slupce 10-12 minut. Slijeme je a po mírném vychladnutí oloupeme a nakrájíme na plátky. Na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Telecí kotlety zbavíme tuku a odřízneme část kosti. V každé kotletě nakrojíme malou kapsu. Maso osolíme, opepříme a kapsy naplníme vždy plátkem...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Mouku vsypeme do mísy a postupně přiléváme tolik studené vody, aby za stálého míchání vzniklo řídké těsto. Osolíme lžící soli. Těsto vlijeme na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Plátky veky lehce potřeme máslem. Zbylým máslem vymažeme zapékací mísu a urovnáme do ní připravené plátky veky. Na veku rozprostřeme omytá, na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 55 min

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme. Na pávni rozpálíme olivový olej, přidáme oloupané stroužky česneku, na kousky...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Oloupané brambory nakrájíme na silnější plátky a rozložíme do pánve. Zalijeme mlékem a vaříme ne zcela doměkka. Vařené brambory z pánve vyjmeme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme. V pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme celou hlavičku česneku rozmáčknutou v...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist