Etiopie

Etiopie patří mezi nejchudší země světa a kuchyně tohoto státu je poměrně skromná. V posledních letech se zde ale díky zahraniční pomoci začíná rozvíjet i zemědělství a v některých oblastech pěstují různé obilniny. Rozšířený je i chov ovcí a koz.

V Etiopii se nejčastěji připravuje jehněčí a kuřecí maso, jako příloha se používá rýže a také brambory. Velmi chutný je tradiční egyptský chléb z obilniny teff. Podle receptů v této části si můžete zpestřit svůj jídelníček některými etiopskými jídly a vaší pozornosti by určitě neměl ujít recept na etiopské koření Berberé.

Seřadit
Nalezeno 0 receptů
Zobrazení
Žádný recept nebyl nalezen.

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist