Nigérie

Nigérie patří mezi největší producenty ropy na světě a zemědělství ani chovu domácích zvířat se v této africké zemi příliš nevěnují. Nigérijská kuchyně je poměrně skromná a typicky africká.

V Nigérii se nejčastěji připravuje jehněčí, hovězí a kuřecí maso, jako příloha se používá rýže, kuskus a různé lustěniny - nejvíce hrách. Oblíbená je i zelenina a různé druhy tropického ovoce. Podle receptů v této části si můžete zpestřit svůj jídelníček některými jídly z Nigérie a určitě budete příjemně překvapeni jejich konečnou chutí. .

Seřadit
Nalezeno 2 receptů
Zobrazení

Cibuli oloupeme, nakrájíme na nudličky, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky, rajčata na kostičky. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 35 min Počet komentářů k receptu1

Hovězí maso nakrájíme na velmi tenké plátky, mleté arašídy smícháme se solí a mletou pálivou paprikou a plátky masa v této směsi obalíme. Maso...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist