Nigérie

Nigérie patří mezi největší producenty ropy na světě a zemědělství ani chovu domácích zvířat se v této africké zemi příliš nevěnují. Nigérijská kuchyně je poměrně skromná a typicky africká.

V Nigérii se nejčastěji připravuje jehněčí, hovězí a kuřecí maso, jako příloha se používá rýže, kuskus a různé lustěniny - nejvíce hrách. Oblíbená je i zelenina a různé druhy tropického ovoce. Podle receptů v této části si můžete zpestřit svůj jídelníček některými jídly z Nigérie a určitě budete příjemně překvapeni jejich konečnou chutí. .

Seřadit
Nalezeno 2 receptů
Zobrazení

Kuřecí prsa omyjeme, nakrájíme na kousky a uvaříme v mírně osolené vodě do měkka. Maso slijeme přes síto a necháme vychladnout. Celer omyjeme a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Jehněčí maso nakrájíme na větší kusy, vložíme do vody a tu přivedeme k varu. Přidáme pepř s sůl, bobkový list, část nového koření, kardamon a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 95 min

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, oloupaný česnek prolisujeme. Cukety omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Omyté papriky podélně rozřízneme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 45 min

Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka, oloupaný česnek prolisujeme. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Papriky omyjeme, podélně rozřízneme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist