Argentina
Recepty na typická jídla kuchyně Argentiny vás v mnoha případech překvapí svojí poměrně jednoduchou přípravou a konečná chuť hotových jídel vás nadchne. Argentinské jídlo se zcela jistě stane vítaným zpestřením vašeho jídelníčku.
Do velké sklenice tzv.tumbleru dáme všechny suroviny mimo sodovky. Promícháme, přidáme led a znovu promícháme. Dolijeme sodovkou, opatrně zasuneme...
Na másle mírně osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku, nudle a vše osmahneme dozlatova. Potom přidáme oloupaná, na kousky...
Hovězí přední maso s kostí vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a vaříme velmi zvolna dvě hodiny. Maso obereme od kosti, nakrájíme...
Hovězí maso nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, rozkrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, papriky zbavíme jádřinců a pokrájíme na nudličky, žlutá...
Hovězí maso rozkrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, brambory oškrábeme, pokrájíme na osminky, z tykve...