Izrael (židovský)

Recepty na typická jídla kuchyně Izraele vás v mnoha případech překvapí svojí poměrně jednoduchou přípravou a konečná chuť hotových jídel vás nadchne. Základem kuchyně je jehněčí, hovězí a drůbeží maso, brambory, obilniny, kuskus a bulgur, ze zelininy především rajče. Izraelské jídlo se zcela jistě stane vítaným zpestřením vašeho jídelníčku.

Seřadit
Nalezeno 3 receptů
Zobrazení

Rajčata omyjeme, vršky seřízneme a dužinu opatrně vydlabeme tak, aby pod slupkou zůstal alespoň 1 cm dužiny. Avokáda oloupeme, vypeckujeme a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Avokáda oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kostičky. Grapefruity oloupeme včetně bílé slupky a nakrájíme na kostičky. Ovoce vsypeme do mísy a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 100 min

Na lžíci oleje opečeme cuketu nakrájenou na tenké plátky. Cuketa by měla být opečená do zlatova, ale stále ještě tvrdkavá. Mezitím, co se cuketa...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist