Švýcarsko

Recepty na typická jídla kuchyně Šýcarska vás v mnoha případech příjemně překvapí svojí poměrně jednoduchou přípravou i konečnou chutí hotových jídel. V švýcarské kuchyni se velmi často připravuje jehněčí, skopové, telecí a drůbeží maso, oblíbenou přílohou jsou brambory. Celosvětově známé jsou velmi kvalitní švýcarské sýry a určitě byste měli vyzkoušet například vynikající sýrové suflé. Tradiční jídla Švýcarska budou zcela jistě zajímavým zpestřením vašeho jídelníčku.

Seřadit
Nalezeno 96 receptů
Zobrazení

Chléb nakrájíme na kostičky a v míse namočíme do mléka. Na pánvi zpěníme na 2 lžících másla nakrájený mangold, pórek, petrželovou a celerovou nať....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 85 min Počet komentářů k receptu1

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě. Scedíme a ještě horké rozmačkáme na kaši. Dáme do mísy a přidáme máslo,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 55 min Počet komentářů k receptu1

Kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme. Na každý řízek položíme plátek šunky a sýra. Maso přeložíme na půl, sklepneme okraje a závitky...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 18 min Počet komentářů k receptu1

Sýr nastrouháme, smícháme se strouhankou osmaženou na másle a zalijeme vývarem. Polévku povaříme, rozmícháme v ní vejce, okořeníme špetkou...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Sýr nastrouháme nahrubo a přidáme nadrobno nasekaná vejce, která jsme předem uvařili natvrdo. Zalijeme smetanou ochucenou solí, křenem, hořčicí,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

Zapékací misky vymažeme máslem a vyložíme plátky sýru. Do každé misky rozklepneme čerstvé vejce, osolíme a opepříme. Zalijeme smetanou a posypeme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Máslo, žloutky a cukr utřeme do pěny. Přidáme vanilkový cukr a citronovou kůru, sníh z bílků a nakonec mouku. Těsto naplníme do máslem vymazané a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Vejce ušleháme, přidáme sůl, mléko a mouku. Vše smícháme ve vláčné těsto, které po částech protlačíme hrubým cedníkem do vařící osolené vody. Když...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Řízky z telecí kýty naklepeme, osolíme a na každý do poloviny položíme plátek šunky a sýru. Druhou polovinu přehneme, aby se okraje kryly a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 35 min

Plátky rohlíků opečeme na oleji z obou stran dozlatova. Na pánvičce na másle připravíme míchaná vejce a po usmažení do nich vmícháme trochu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist