Oceánie

Oceánie je území Havaje a Polynézie s pro nás poměrně neznámou kuchyní, v které je ale mnoho ingrediencí používaných po celém světě a také v Evropě. 

Nejčastějšími ingrediencemi v havajské a polynéské kuchyni jsou samozřejmě ryby a mořské plody v mnoha různých úpravách, připravuje se zde ale i kuřecí maso a zelenina i ovoce. V této části najdete recepty na tradiční jídla kuchyně Oceánie, která jsou pro Evropany sice nezvyklá, ale zcela jistě mohou být zajímavým a chutným zpestřením jídelníčku. Vyzkoušet byste měli i osvěžující nápoje.

 

Seřadit
Nalezeno 16 receptů
Zobrazení

Filety z tuňáka vložíme do misky, zalijeme kokosovým mlékem, ananasovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme hodinu marinovat. Cibuli oloupeme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 50 min

Rybí filety z tuňáka a lososa (zbavené kůže) nakrájíme na stejně velké kousky. Pomeranče i grapefruity oloupeme a rozebereme na dílky. Do misky...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 28 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist